21. 5. 2014

Přijďte posedět v evropském obýváku, projet se po Vltavě nebo se diskutovat o EU se zelenými političkami a politiky. Pokud si nejste jisti koho volit, zodpovíme rádi vaše dotazy v kontaktním centru.

Strana zelených vypouští na Vltavu zelený ostrov, který bude non-stop fungovat jako předvolební kontaktní centrum. Na pontonu nedaleko pražského Mostu Legií budou kandidátky a kandidáti zelených společně s Ondřejem Liškou a právničkou Michaelou Suchardovou na loďkách převážet voliče a voličky z náplavky pod Smetanovým nábřežím a ze Střeleckého ostrova. Na plovoucím ostrově bude velký zelený stan zařízený jako stylový obývák: pohodlné pohovky, klavír, malé občerstvení a chybět nebude ani zelená cukrová vata. Kontaktní centrum bude pro veřejnost 24 hodin denně otevřeno až do sobotního rána.

Nástupní místa na loďky jsou na Střeleckém ostrově, svézt vás můžeme i ze Smetanova nábřeží. Volejte převozníkovi – 739 390 000.