1. 9. 2008

Dotazy, připomínky a podněty členů ZHMP

25.2.2010 – interpelace k žádosti o pomoc při získání informačního materiálu od odboru městského investora, týkajícího se výstavby tunelu Blanka                                                                                                                                                                  (formát souboru pdf, velikost 93 kB)  otevřít

25.2.2010 – interpelace k poskytnutí informace o nově zahájené stavbě komunikace Nová ves a inženýrských sítí Nová Ves – stavba č. 0114, ke způsobu rozhodování o financování uvedených staveb a k nákladům na ně                                                                                                                                                      (formát souboru pdf, velikost 99 kB)  otevřít

26.11.2008 – interpelace k problematice přijetí Protikorupční strategie v Radě HMP, k průběhu připomínkového řízení, k projednání a schválení Radou HMP                                                                                                                                                      (formát souboru pdf, velikost 187 kB)  otevřít

27.11.2008 – interpelace ke zrušení galerie  ARTWALL, k odstoupení od smlouvy se společností RAFANI (formát souboru doc)  otevřít

18.9.2008 – interpelace k podpoře výstavby školy na Zličíně
(formát souboru pdf, velikost  69  kB)

18.9.2008 – interpelace k zadání průzkumu názoru pražské veřejnosti
(formát souboru pdf, velikost  83  kB)
otevřít

19.6.2008 – interpelace k potřebě vypracování jednotných „Pravidel pro poskytování dotací neziskovým organizacím“ v různých oblastech činnosti
(formát souboru pdf, velikost  100  kB)
otevřít

22.2. 2007 – interpelace  k výsledkům EIA na městském okruhu Malovanky – Vypich a jejich  zohlednění MHMP
(formát souboru pdf, velikost 120 kB)
otevřít

22.2. 2007 – interpelace  ve věci ke komplexnímu řešení situace Václavského nám. a přilehlých ulic
formát souboru pdf, velikost 88 kB)
otevřít

22.2. 2007 – interpelace  ve věci umístění sochy Zikmunda Freuda na Kozím plácku
(formát souboru pdf, velikost  97  kB)
otevřít

25.1. 2007 – interpelace k otázce přípravy olympijských her na území hl.m. Prahy, ke zřízení komise pro organizaci OH
(formát souboru pdf, velikost 107 kB)  otevřít