1. 9. 2008

Dotazy, připomínky a podněty členů ZHMP

26.11.2009 – interpelace k tiskové zprávě Národně památkového ústavu ohledně přetrvávajících problémů při další fázi opravy Karlova mostu, k požadavku, aby se hlavní město řídilo při plánování oprav všemi doporučeními ústavu                                                                                                                                   (formát souboru pdf, velikost 233 kB) otevřít

23.4. 2009  –  interpelace k rekonstrukci Karlova mostu, k výsledkům šetření týkajících se pochybení stavební, kamenické firmy při opravách tohoto historického objektu                                         (formát souboru pdf, velikost  169 kB)  otevřít

26.3. 2009  –  interpelace k problematice azylového domu na Praze 11, k plnění usnesení ZHMP 24/1                                                                                                                             (formát souboru pdf, velikost 131 kB)  otevřít

11.12.2008 – interpelace k výstavbě tribuny na stadionu fotbalového klubu Slavoj Vyšehrad             (formát souboru doc)  otevřít

20.9. 2007  –  interpelace ve věci vypracování zprávy pro výbor UNESCO k plánu výstavby výškových budov v hl.m. Praze
(formát souboru pdf, velikost 1,01 MB)  otevřít

22.2. 2007  –  interpelace ve věci koncepce problematiky bezdomovectví